PRIVAATSUSTINGIMUSED


ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE
Veebipoe risitkheinakohvik.ee isikuandmete vastutav töötleja on Ristikheina Kohvik OÜ (registrikood 12664142) asukohaga Ristiku 57, Tallinn, tel 6601701 ja e-kiri info@ristikheinakohvik.ee.  


Milliseid isikuandmeid töödeldakse  
− nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;
− kauba kohaletoimetamise aadress;
− pangakonto number;
− kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);
− klienditoe andmed.
 
Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse  
Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks. Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks. Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks. Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi). Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.


Õiguslik alus  
Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).


Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse  
Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks. Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress. Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks. Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.
 
Turvalisus ja andmetele ligipääs  
Isikuandmeid hoitakse Ristikheina Kohvik OÜ serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga. Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust. Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest. Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.
 
Isikuandmetega tutvumine ja parandamine  
Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.
 
Nõusoleku tagasivõtmine 
Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.
 
Säilitamine  
Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks. Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat. Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni. Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.
 
Kustutamine  
Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.
 
Ülekandmine
E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.
 
Otseturustusteated 
E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel (vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).
 
Vaidluste lahendamine  
Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (Risitkheina Kohvik OÜ; Ristiku 57, Tallinn, tel 6601701 ja e-kiri info@ristikheinakohvik.ee ).
 
Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee). 
Ristikheina Kohvik OÜ on isikuandmete vastutav töötleja ja edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötlejale Maksekeskus AS-le.

MÜÜGITINGIMUSED


OSTU- JA TELLIMUSTINGIMUSED
Veebipoe risitkheinakohvik.ee omanik on Ristikheina Kohvik OÜ (registrikood 12664142) asukohaga Ristiku 57, Tallinn, tel 6601701 ja e-kiri info@ristikheinakohvik.ee.  


Müügitingimused kehtivad Veebipoest kaupade ostmisel.
Veebipoes müüdavate toodete hinnad on märgitud toodete juurde eurodes ja sisaldavad 20% käibemaksu.
Teave kauba kohta on esitatud Veebipoes vahetult kauba juures.


Tellimuse vormistamine
Kauba tellimiseks tuleb lisada soovitud tooted ostukorvi. Tellimuse vormistamiseks tuleb täita nõutud andmeväljad ning valida sobiv toodete kohaletoimetamise viis. Seejärel kuvatakse ekraanile tasu suurus, mille saab tasuda pangalingi kaudu või muu makselahenduse abil.
 Leping jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest Veebipoe arvelduskontole.
 Kui tellitud kaupa ei ole võimalik tarnida seoses kauba lõppemisega või muul põhjusel, teavitatakse sellest ostjat esimesel võimalusel ning tagastatakse tasutud raha (sh kauba kättetoimetamise kulud) viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul teate saatmisest.


Taganemisõigus
Juhul kui soovite tellimuse tühistada, palun teatage sellest minimaalselt 24 tundi enne tellimuse täitmist e-posti aadressile: info@ristikheinakohvik.ee

Palun näidake kindlasti ära tellimuse number ja pangakonto number ja isiku/juriidilise isiku nimi, millele/kellel soovite makse tagastust.
Ülalnimetatud tingimuste järgimisel kanname Teile raha tagasi 7 tööpäeva jooksul, kui summast peetakse kinni müüja poolt selleks ajaks tehtud kulutused sh ka maksekekuse ja panga teenustasud. Kui esitatud tellimust ei ole õigeaegselt tühistatud või tellitud kaubale ei tulda järgi tellimuse täitmise päeval ei kuulu tasutud summa tellijale tagastamisele.


  TAGASTUSTINGIMUSED 
  Kaupadele, mida oma olemuse tõttu ei saa tagastada (nt aluspesu, sukad-sokid, avatud pakendiga kosmeetika, toidukaubad, joogid…) 14-päevane taganemisõigus ei kehti. Juhul, kui kaup ilmselgelt ei vasta kokkulepitud tingimustele, siis tuleb sellest Müüjat teavitada viivitamatult, saates selle kohta reklamatsiooni koos fotodega e-posti aadressile: info@ristikheinakohvik.ee. Kui on tuvastatav ettevõtte eksimus, siis kliendi soovil vahetame ühe kauba samaväärse teise kauba vastu või tagastame makstud summa.


Pretensiooni esitamise õigus
Veebipood vastutab ostjale müüdud kauba lepingutingimustele mittevastavuse või puuduse eest, mis oli olemas juba asja üleandmise hetkel ning mis ilmneb kuni kahe aasta jooksul, alates kauba üleandmisest ostjale. Sellest esimese kuue kuu jooksul asja üleandmisest ostjale eeldatakse, et puudus oli olemas juba asja üleandmise ajal. Vastava eelduse ümberlükkamine on Veebipoe kohustus.
Ostjal on õigus puuduse ilmnemisel pöörduda hiljemalt 48 tunni jooksul veebipoe poole, saates e-kirja aadressil info@ristikheinakohvik.ee 
 Veebipood ei vastuta puuduste eest, mis on tekkinud pärast kauba üleandmist ostjale.
 Kui Veebipoest ostetud kaubal on puudused, mille eest Veebipood vastutab, parandab või asendab Veebipood puudusega kauba. Kui kaupa ei ole võimalik parandada ega asendada, tagastab Veebipood ostjale kõik müügilepinguga kaasnenud tasud.


MAKSETINGIMUSED
Tasumine toimub ülekandega Swedbank, SEB, Luminor, Danske, LHV, Coopi ja Pocopay internetipanga vahendusel või Visa ja MasterCard deebet- ja krediitkaardimaksetena.
Klient on kohustatud enne ettemaksuarve tasumist kontrollima, et andmed ettemaksuarvel vastavad tellimusele. Maksetähtajaks on sama päev, millal tellimus vormistati.
 Pärast internetipangas maksmist saate oma tellimusele numbri ja kinnituse e-maili teel.

TARNETINGIMUSED
  Tellitud tooted saate kätte Risitkheina Kohvik OÜ-le kuuluvatest kohvikutes vastavalt kohviku lahtiolekuaegadele ja eelnevale kokkuleppele või kullerteenuse puhul Teie poolt määratud aadressil.


MUU INFO
Toitudes sisalduvate allergeenide kohta saab infot telefonil +372 6601701 või kirjutades e-postile info@ristikheinakohvik.ee.  

E-poest tellimuste vormistamisega ja ostu sooritamise käigus teatavaks saanud personaalseid kliendi andmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Ristikheina Kohvik OÜ ei avalda kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele ilma kliendi loata. Risitkheina Kohvik OÜ kasutab kliendi personaalseid andmeid tellitud toodete kättetoimetamiseks.


ANDMED
Veebipoe risitkheinakohvik.ee isikuandmete vastutav töötleja on Ristikheina Kohvik OÜ (registrikood 12664142) asukohaga Ristiku 57, Tallinn, tel 6601701 ja e-kiri info@ristikheinakohvik.ee.  

  Risitkheina Kohvik OÜ
Reg no 12664142
KMKRN EE101718563
Ristiku 57, Tallinn


 Otseturustus ja isikuandmete töötlemine
 Veebipood kasutab ostja poolt sisestatud isikuandmeid (sh nimi, telefoninumber, aadress, e-maili aadress, pangarekvisiidid) ainult tellimuse töötlemiseks.
Veebipood saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-maili aadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-kirja aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks.
 Ostjal on igal ajal võimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest meile teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldava e-kirjas toodud juhiseid.
Risitkheina Kohvik OÜ on isikuandmete vastutav töötleja, Ristikheina Kohvik OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.


 Vaidluste lahendamine
 Kui ostjal on Veebipoe osas pretensioone, tuleb need saata e-kirja aadressill info@ristikheinakohvik.ee
või helistada telefonil: 6601701
 Kui ostja ja Veebipood ei suuda lahenda vaidlust kokkuleppe teel, siis on ostjal võimalik pöörduda Tarbijavaidluste komisjoni poole.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse alustava ettevõtja starditoetuse programm aitas 14. juulist 2014 kuni 13. juulini 2015 Ristikheina Kohvik OÜ-l soetada põhivara.